Over JA-marketing

 

Twee mensen die samen op de bank zitten en bedenken dat ze hun tijd beter kunnen besteden dan Netflix en boeken lezen. Wanneer ze in contact komen met iemand die ze laat zien hoe leuk het ondernemen is, is JA-marketing geboren!

 

Hoi! Leuk je te leren kennen! Wij zijn Angela en Jelle, twee jonge ondernemers die willen laten zien dat online marketing niet moeilijk hoeft te zijn. Zeker voor startende ondernemers en jonge bedrijven is dit vaak een ‘hoge stap’ om zelf te nemen en aan te beginnen. Maar het hoeft niet moeilijk te zijn, wij zijn daar het bewijs van.

 

Waar JA-marketing voor staat, vind je over de hele website: Wij helpen jonge ondernemers en startende bedrijven met de eerste stappen in online marketing!
Maar het is zoveel meer dan dat, zeker voor ons. Eindelijk krijgen wij de kans om te doen waar we blij van worden: leuk werk en mensen verder helpen.

 

Hoe gaan wij te werk?

Ieder mens is anders. Dat betekend dat iedere organisatie anders wordt opgezet en wordt ingestoken. Daarom is het voor ons belangrijk om jouw wensen en behoeften goed in kaart te hebben voor we aan de slag gaan. Ieder bedrijf is uniek, dus de aanpak voor de online marketing ook!

 

Hieronder leggen we graag wat meer uit over ons, over Angela en Jelle!

Wij helpen jonge ondernemers en startende bedrijven met de eerste stappen in online marketing

Ieder bedrijf is uniek, dus de aanpak voor de online marketing ook!

Een aantal feitjes over Angela en Jelle om ons nog beter te leren kennen

  • Wij zijn al ruim 10 jaar een stel. Hierdoor weten we precies wie waar goed in is en kunnen we elkaar goed helpen/samenwerken.
  • We hebben al een aantal jaar ervaring opgedaan en weten waar beginnende ondernemers tegen aanlopen. Hierdoor kunnen we jou nog beter helpen!

team-2

Angela den Hooglander

Hallo! Ik ben Angela
team-4

Jelle Scheepbouwer

Hallo! Ik ben Jelle