Webdesign

 

Een website is natuurlijk het startpunt waar jouw bezoekers als eerste gaan zoeken naar informatie. 

 

Wij begrijpen dat dit een grote en moeilijke stap is en nemen deze dan ook graag voor je uit handen. Door jou mee te nemen in het design van de website, zorgen we ervoor dat wij de website inrichten zoals jij dat graag wilt. Een combinatie van jouw wensen, met de eisen van de bezoekers.

 

Wil jij meer weten over ons webdesign bij JA-marketing? Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met jou op!

Klanten waar wij websites voor hebben gebouwd

Kayleygh.nl

Kayleygh.nl is een blog die in het teken staat van creativiteit en boeken. Op deze blog wordt van alles besproken over het genre Young Adult in de boekenwereld tot de creatieve hobby’s waar Kayleygh zich mee bezig houdt. Maar naast een blog bevat deze website ook een webshop waar haakpatronen verkocht worden die zijn ontworpen door Kayleygh.

Het doel van deze blog is vermaak, een moment van rust voor de bezoekers die door de berichten scrollen die ze interessant vinden. Om deze reden is de blog ingestoken als een soort magazine met genoeg content.

Studio Sunshine

In de Bilt ligt deze zonnestudio met de naam Studio Sunshine. Toen de studio werd overgenomen, werd besloten dat de website toe was aan een update. JA-marketing heeft deze verandering voor ze gemaakt aan de hand van een nieuw logo, een vernieuwde huisstijl en natuurlijk de website.

Met deze aanpassingen is de zonnestudio helemaal klaar voor de komende tijd!

De Kitty Hoeve

In het plaatsje Speuld, gelegen op de Veluwe, is een paardenstal waar je in de zomer jouw paard kan stallen voor een weekend, een weekje of zelfs langer. Een prachtige plek waar je binnen 200 meter de Ermelose heide opstapt of heerlijk geniet in het Speulderbos.

Voor deze paardenstal heeft JA-marketing de website gebouwd en is nog elke maand bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid van deze stal. De website is simpel, maar overzichtelijk. Het past bij de wensen die de eigenaren met de stal hebben en is daardoor gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Gratis gesprek?

 

Wil jij een gratis gesprek met ons over de mogelijkheden voor een nieuwe website voor jouw bedrijf? Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met jou op!