Optimalisatie (SEO/SEA)

 

Wil je dat jouw website beter scoort in Google? Ook dan is JA-marketing de ideale partner.

 

Om jouw gratis zoekresultaten te verhogen doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat we weten waar we mee verder kunnen. Daarnaast stellen we een Google bedrijven profiel in om de vindbaarheid nog groter te maken.

Heb jij interesse in Google advertenties? Wij adviseren je hier graag in en helpen ook om jouw campagnes nog beter te laten scoren.

 

Wil jij jouw optimalisatiekansen bespreken? Dat kan via een gratis gesprek! Vul het formulier onder aan deze pagina in en dan maken we snel een afspraak samen.

Klanten waar wij optimalisaties voor doen

Kayleygh.nl

Kayleygh.nl is een blog die in het teken staat van creativiteit en boeken. Op deze blog wordt van alles besproken over het genre Young Adult in de boekenwereld tot de creatieve hobby’s waar Kayleygh zich mee bezig houdt. Maar naast een blog bevat deze website ook een webshop waar haakpatronen verkocht worden die zijn ontworpen door Kayleygh.

Het doel van deze blog is vermaak, een moment van rust voor de bezoekers die door de berichten scrollen die ze interessant vinden. Om deze reden is de blog ingestoken als een soort magazine met genoeg content.

De Kitty Hoeve

In het plaatsje Speuld, gelegen op de Veluwe, is een paardenstal waar je in de zomer jouw paard kan stallen voor een weekend, een weekje of zelfs langer. Een prachtige plek waar je binnen 200 meter de Ermelose heide opstapt of heerlijk geniet in het Speulderbos.

Voor deze paardenstal heeft JA-marketing de website gebouwd en is nog elke maand bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid van deze stal. De website is simpel, maar overzichtelijk. Het past bij de wensen die de eigenaren met de stal hebben en is daardoor gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Gratis gesprek?

 

Wil jij een gratis gesprek met ons over optimalisaties voor jouw bedrijf? Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met jou op!