Onderhoud/support

 

Wanneer jouw website af is, is het grootste werk gedaan. Maar het houdt niet gelijk op! Het is belangrijk dat je de website blijft bijhouden. Dat klinkt als saai en onnodig werk, maar voor de bereikbaarheid van jouw website is dit wel belangrijk!

 

JA-marketing neemt deze saaie taak graag uit handen. Zo maken wij de back-ups, zorgen wij dat alles blijft werken en signaleren we problemen als eerste. Zo kunnen we gelijk handelen en aanpassen wanneer dit nodig is.

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om gratis de mogelijkheden te bespreken!

Klanten waar wij onderhoud & support voor uitvoeren

Kayleygh.nl

Kayleygh.nl is een blog die in het teken staat van creativiteit en boeken. Op deze blog wordt van alles besproken over het genre Young Adult in de boekenwereld tot de creatieve hobby’s waar Kayleygh zich mee bezig houdt. Maar naast een blog bevat deze website ook een webshop waar haakpatronen verkocht worden die zijn ontworpen door Kayleygh.

Het doel van deze blog is vermaak, een moment van rust voor de bezoekers die door de berichten scrollen die ze interessant vinden. Om deze reden is de blog ingestoken als een soort magazine met genoeg content.

De Kitty Hoeve

In het plaatsje Speuld, gelegen op de Veluwe, is een paardenstal waar je in de zomer jouw paard kan stallen voor een weekend, een weekje of zelfs langer. Een prachtige plek waar je binnen 200 meter de Ermelose heide opstapt of heerlijk geniet in het Speulderbos.

Voor deze paardenstal heeft JA-marketing de website gebouwd en is nog elke maand bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid van deze stal. De website is simpel, maar overzichtelijk. Het past bij de wensen die de eigenaren met de stal hebben en is daardoor gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Gratis gesprek?

 

Wil jij een gratis gesprek om te zien waarin wij jou kunnen ondersteunen op gebied van onderhoud & support? Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met jou op!