Hosting

 

Weet jij al hoe jouw website gaat heten? En heb je jouw stukje data online al gekocht? Een domeinnaam kan je gemakkelijk via JA-marketing vastzetten, net zoals de hosting. 

 

Wij kunnen dit eenvoudig voor je regelen via onze hostingservice. Samen met jou zoeken we naar een passende en pakkende name voor je nieuwe site. En zorgen ervoor dat je site altijd voor jouw en al je klanten bereikbaar zal zijn.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar hosting via JA-marketing? Laat jouw gegevens onder aan deze pagina achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Klanten waar wij de hosting voor doen

Kayleygh.nl

Kayleygh.nl is een blog die in het teken staat van creativiteit en boeken. Op deze blog wordt van alles besproken over het genre Young Adult in de boekenwereld tot de creatieve hobby’s waar Kayleygh zich mee bezig houdt. Maar naast een blog bevat deze website ook een webshop waar haakpatronen verkocht worden die zijn ontworpen door Kayleygh.

Het doel van deze blog is vermaak, een moment van rust voor de bezoekers die door de berichten scrollen die ze interessant vinden. Om deze reden is de blog ingestoken als een soort magazine met genoeg content.

De Kitty Hoeve

In het plaatsje Speuld, gelegen op de Veluwe, is een paardenstal waar je in de zomer jouw paard kan stallen voor een weekend, een weekje of zelfs langer. Een prachtige plek waar je binnen 200 meter de Ermelose heide opstapt of heerlijk geniet in het Speulderbos.

Voor deze paardenstal heeft JA-marketing de website gebouwd en is nog elke maand bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid van deze stal. De website is simpel, maar overzichtelijk. Het past bij de wensen die de eigenaren met de stal hebben en is daardoor gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Gratis gesprek?

 

Wil jij een gratis gesprek over de mogelijkheden voor hosting? Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met jou op!