Content

 

Wil je dat jouw website en bedrijfje interessant blijft maar weet je zelf niet waar je het over moet hebben?

 

Samen kiezen we de kanalen die je kan gebruiken om jouw doelgroep aan te spreken. Denk hierbij aan blogs op jouw website of nieuwsbrieven.

 

Daarnaast zorgen we samen voor een fijn overzicht van alle onderwerpen en content die we gaan maken voor de komende tijd. Zo hebben we voor zowel jouw bedrijf als voor ons een goed inzicht in de berichten die gaan komen.

 

Klinkt dat als muziek in jouw oren? Neem contact met ons op voor een gratis gesprek waarin we jouw mogelijkheden bespreken!

Klanten waar wij content voor schrijven

Kayleygh.nl

Kayleygh.nl is een blog die in het teken staat van creativiteit en boeken. Op deze blog wordt van alles besproken over het genre Young Adult in de boekenwereld tot de creatieve hobby’s waar Kayleygh zich mee bezig houdt. Maar naast een blog bevat deze website ook een webshop waar haakpatronen verkocht worden die zijn ontworpen door Kayleygh.

Het doel van deze blog is vermaak, een moment van rust voor de bezoekers die door de berichten scrollen die ze interessant vinden. Om deze reden is de blog ingestoken als een soort magazine met genoeg content.

De Kitty Hoeve

In het plaatsje Speuld, gelegen op de Veluwe, is een paardenstal waar je in de zomer jouw paard kan stallen voor een weekend, een weekje of zelfs langer. Een prachtige plek waar je binnen 200 meter de Ermelose heide opstapt of heerlijk geniet in het Speulderbos.

Voor deze paardenstal heeft JA-marketing de website gebouwd en is nog elke maand bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid van deze stal. De website is simpel, maar overzichtelijk. Het past bij de wensen die de eigenaren met de stal hebben en is daardoor gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Gratis gesprek?

 

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Neem contact met ons op voor een gratis gesprek waarin we jouw mogelijkheden bespreken!