De diensten van JA-marketing

 

JA-marketing biedt verschillende diensten aan die jou helpen met het starten van een bedrijf. Van huisstijl tot vindbaarheid online, wij staan voor je klaar. Hieronder vind je uitleg over alle diensten die wij jouw kunnen bieden.

 

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Onderaan deze pagina staat een formulier waarin je vrijblijvend een gesprek met ons kan aanvragen om jouw mogelijkheden te bespreken!

Huisstijl

 

Elk bedrijf begint met een huisstijl. Nu jij weet wat je precies gaat doen en hoe je dit gaat doen, is het belangrijk om jezelf en jouw bedrijfje neer te zetten.

 

Een huisstijl is een fijn startpunt en een goede eerste concrete stap voor het verwezenlijken van jouw droom. Daarom zullen wij tijdens het creëren van jouw huisstijl, veel overleg hebben en opties bieden om tot dat perfecte resultaat te komen.

Webdesign

 

Een website is natuurlijk het startpunt waar jouw bezoekers als eerste gaan zoeken naar informatie. 

 

Wij begrijpen dat dit een grote en moeilijke stap is en nemen deze dan ook graag voor je uit handen. Door jou mee te nemen in het design van de website, zorgen we ervoor dat wij de website inrichten zoals jij dat graag wilt. Een combinatie van jouw wensen, met de eisen van de bezoekers.

Hosting

 

Weet jij al hoe jouw website gaat heten? En heb je jouw stukje data online al gekocht? 

 

Wij kunnen dit eenvoudig voor je regelen via onze hostingservice. Samen met jou zoeken we naar een passende en pakkende name voor je nieuwe site. En zorgen ervoor dat je site altijd voor jouw en al je klanten bereikbaar zal zijn.

Onderhoud/support

 

Wanneer jouw website af is, is het grootste werk gedaan. Maar het houdt niet gelijk op! Het is belangrijk dat je de website blijft bijhouden. 

 

JA-marketing neemt deze saaie taak graag uit handen. Zo maken wij de back-ups, zorgen wij dat alles blijft werken en signaleren we problemen als eerste. En kunnen we gelijk handelen en aanpassen wanneer dit nodig is.

Optimalisatie (SEO/SEA)

 

Wil je dat jouw website beter scoort in Google? Ook dan is JA-marketing de ideale partner. 

 

Wij kunnen je helpen met zowel gratis zoekresultaten, als adviseren met betaalde Google advertenties. Zodat jouw site straks bovenaan te zien is op ’s werelds meest gebruikte zoekmachine!

Content

 

Wil je dat jouw website en bedrijfje interessant blijft en de juiste doelgroep aanspreekt, maar weet je zelf niet waar je het over moet hebben?

 

Wij helpen je graag! Daarnaast zorgen we voor een duidelijk overzicht met komende content  op jouw site.

Kom met ons in contact om jouw mogelijkheden en kansen te bespreken!